Bocuse d'Or Lyon 2013

Bocuse d'Or 2014 menüü esitlus 24. aprillil 06.04.2014

Meil on au taaskord esindada Eesti kulinaarset kunsti maailma areenil – Bocuse d’Or Euroopa voorul 7. ja 8. mail Stockholmis.


Tutvustamaks meeskonda, Eesti kandidaati Dmitri Haljukovi restoranist Cru ja kaheksa kuu pikkuse treeningu tulemusi, palume Teid neljapäeval, 24. aprillil kell 19:00 restorani Gloria (Müürivahe 2). Anname üheskoos tagasiside Culinary Team of Estonia liikmetele ning soovime neile kordaminekuid kokakunsti meistrivõistlustel osalemiseks. Õhtut kroonib menüü, mis on inspireeritud seekordsest võistlustoorainest – Eestile nii omasest põrsalihast ning üllatuslikust saidafileest.


Neljakäigulise õhtusöögi hind koos veinidega on 65€ osaleja. Reserveeringuid ootame hiljemalt 14.04 info@kulinaaria.ee


Lugupidamisega

Dimitri Demjanov

Bocuse d'Or Eesti president