Bocuse d'Or Lyon 2013

Kummardus toetajatele 15.05.2016

Siiras tänu kõigile toetajatele, sponsoritele ja vabatahtlikele. Teie abiga hoiame Eesti gastronoomia lippu kõrgel!


Andre juustufarm

Andres Kesker, Electrolux

Andrus Laaniste

Anu Lemsalu, kujundus

Arvo Kask, Dunker

Bestmark

Bocuse d´Or Ungari

Britt Rozen, Postimees

Convotherm

Dieta

Eesti Fännklubi liikmed

Eesti Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus

Eesti Messid

Emmanuel Wille, Olde Hansa

Ene Kaasik, ajakiri Köök

Erki Berends, Kanal 2

Farwelli Kaubandus

Fradj Alfa, restoran Gloria

Gundel Caroly

Heidi Pinnak

Indrek Suurtamm, restoran Gloria                           

Jevgeni Sim

Jonas Lundgren, Bocuse d´Or Rootsi

Kadri Pikhor ja Urmas Pardane, TV3

Kaimo Salumets, Svensky Kaubandus

Kersti Eero, Õhtuleht

Konstyantyn Petrov, transport

Lunden Foods

Luxveg, ürdid

Maaeluministeerium

Mall Hellam, Ungari aukonsul

Margus Johanson, fotograaf

Mari Roonemaa,

Martin Hanson, Delfi

Mottra Caviar

Olga Zabotina, logistika

Pavel Gammer ja Restoran Farm

Pekka Terävä, Bocuse d´Or Soome

Prantsuse saatkond

Priit Kuusk, AK

Puuviljakeskus All Fresh

Rait Siska ja Risto Tali, EKA

Rasmus Kofoed, Bocuse d´Or Taani

Reaton

Restoran Farm

Restoran Geranium

Restoran Gloria

Rudolf Visnapuu

Saare Uluk

Sergey Ivanov

Silja Luide, Eesti Päevaleht

Sturla Birgirsson

Svetlana Aleinik

Tarmo Mutso, EAS

Tarvo Stint, Electrolux

Terevisioon

Tiina Espenberg, finantsjuhtimine

Tiit Sarv ja Tiina Laikre, Profexpo

Tori Siidritalu

Varbola Kalakasvatus

Virginia Anne Newton

Vladislav Djatšuk, restoran Tchaikovsky

Ülo Rekkaro


Aitäh veelkord kõigile! Bocuse d´Or Europe 2016 Eesti meeskonna nimel
Dimitri Demjanov, president
Dmitri Rooz, kandidaat
Pavel Djatškov, treener
Vladislav Borovik, commis