Bocuse d'Or Lyon 2013

Ootame peakokki kandideerima Bocuse d´Or võistlusele 28.02.2017

Kuni 15. aprillini on võimalik kandideerida järgmiseks Bocuse d´Or Eesti esindajaks. Eesti eelvoor toimub 6. mail messil Sööma!

Kandideerida saavad Eesti kodanikud - peakokad ja vähemalt 5-aastase töökogemusega peakoka abid. Elulookirjeldus, võistlemiseks motivatsiooni põhjendus ja tööandja soovituskirja esitada hiljemalt 15.04.2017 info@kulinaaria.ee



Eesti vooru tooraine:


1.      KÕRVITS 100% VEGE 

pearoana - serveeritud taldrikul - külma või kuuma roana 

 

2.      KÜÜLIK - nülitud - terve 5 tk.

KÜÜLIKU MAKS ja NEERUD - kandidaadil tuleb leida sobivad kastmed ja 3 sobivat lisandit.

KÜÜLIK tuleb serveerida kuuma pearoana kandikul - mille kuju (ovaalne, ümmargune, kandiline) selgub loosi teel.

 

Mõlema roa ettevalmistamise ja serveerimise aeg on 5,5 tundi väljastamise vahega 30 min.

Valmistada ja serveerida tuleb 14 portsjonit mõlemast. Võitjaga sõlmitakse leping ja treeningplaan kuni 2018 maikuuni, finaalvõistlusele pääsemisel 2019 jaanuarini.