Teie veebilehitseja on aegunud. Kiiremaks ja turvalisemaks lehe sirvimiseks laadige alla uus veebilehitseja siit.

News

Vaata Bocuse d’Or Euroopa finaali otseülekannet!

Vaata siit: www.bocusedor.com

15. – 16. oktoobril Saku Suurhallis toimuvale kokandusvõistlusele Bocuse d’Or Europe
Tallinn 2020 on võimalik kaasa elada veebi vahendusel.

Seoses Covid-19 levikuga ning avalike ürituste piirangute kehtestamisega riigis ei müüda üritusele
pileteid. Kuid Bocuse d’Or Euroopa finaal tuuakse huvilisteni veebi vahendusel, mis annab
kõikidele kokakunsti hindajatele võimaluse antud suursündmusest siiski osa saada ning seda kodust
lahkumata.

Üritust on võimalik 15. ja 16. oktoobril jälgida Bocuse d’Or veebiTVs: www.bocusedor.com
Ülekanne saab mõlemal päeval alguse kell 08:30 ning kestab kogu päeva. 16. oktoobri õhtul kell
17:00 on võimalik otseülekandes näha ka auhinnatseremooniat.

Bocuse d’Ori kokakonkursi Euroopa finaali peamine koostisosa on Eesti vutt

Bocuse d’Or Europe toimub esimest korda Eestis Saku Suurhallis Tallinnas. Koroonaviirusest tingitud pandeemia tõttu lükatakse võistlus aga 3. ja 4. septembrini. Bocuse d’Ori gastronoomiadirektori Florent Suplissioni sõnul ei muuda otsus pikas perspektiivis kuigi palju, sest kõigi kandidaatide jaoks on eesmärk saada pilet Bocuse d’Ori suurfinaalile, mis toimub 26. ja 27. jaanuaril Prantsusmaal Lyonis. “See ei olnud kerge otsus, kuid meeskondade, kokkade, partnerite ja kõigi teiste võistlusega seotud inimeste tervis on siiski kõige olulisem,” selgitas Suplission.

“Oleme mõttes teiega ja loodame kõigiga septembris kohtuda.” Eesti on juba kümme aastat meie gastronoomia võrdkuju, Dimitri Demjanovi juhtimisel, kes on seejuures võistlusesse juba algusaegadest pühendunult panustanud, Bocuse d’Or võistlusest osa võtnud. Esmakordselt saab see väikeriik võõrustada Euroopa valikut. “See on Eesti võimalus siseneda rahvusvahelisele gastronoomiaareenile,” ütles Demjanov. “Üritus toob Tallinna tuhandeid toiduhuvilisi, ajakirjanikke ja gastronoomia valdkonna tippspetsialiste. See annab Eesti kokkadele, toidutootjatele ja restoranidele võimaluse ennast näidata.”

Florent Suplissoni sõnul on Eesti olnud konkurentsivõimeline riik ja näidanud võrdlemisi lühikese aja jooksul, et siinsel köögil on suur potentsiaal. „Meil on hea meel anda Eestile võimalus rikastada maailma uute maitsete ja kokkadega. Seetõttu otsustasime anda ka selle aasta Bocuse d’Ori Euroopa finaali korraldamise õiguse Eestile, ”selgitas Suplisson. Bocuse d’Or Europe toimub esimest korda Eestis Saku Suurhallis, Tallinnas. Koroonaviirusest tingitud pandeemia tõttu lükatakse võistlus aga edasi 3. ja 4. septembrini. Bocuse d’Ori gastronoomiadirektori Florent Suplissioni sõnul ei muuda otsus pikas perspektiivis kuigi palju, sest kõigi kandidaatide jaoks on eesmärk saada pilet Bocuse d’Ori suurfinaalile, mis toimub 26. ja 27. jaanuaril Prantsusmaal Lyonis. “See ei olnud kerge otsus, kuid meeskondade, kokkade, partnerite ja kõigi teiste võistlusega seotud inimeste tervis on siiski kõige olulisem,” selgitas Suplission. “Oleme mõtetes nendega ning loodame septembris kõigiga kohtuda.” Eesti on juba kümme aastat meie gastronoomia võrdkuju, Dimitri Demjanovi juhtimisel, kes on seejuures võistlusesse juba algusaegadest pühendunult panustanud, Bocuse d’Or võistlusest osa võtnud. Esmakordselt saab see väikeriik võõrustada Euroopa valikut parimatest kokkadest. “See on Eesti võimalus siseneda rahvusvahelisele gastronoomiaareenile,” ütles Demjanov. “Üritus toob Tallinna tuhandeid toiduhuvilisi, ajakirjanikke ja gastronoomia valdkonna tippspetsialiste. See annab Eesti kokkadele, toidutootjatele ja restoranidele võimaluse ennast näidata.” Florent Suplissoni sõnul on Eesti olnud konkurentsivõimeline riik ja näidanud võrdlemisi lühikese aja jooksul, et siinsel köögil on suur potentsiaal. „Meil on hea meel anda Eestile võimalus rikastada maailma uute maitsete ja kokkadega. Seetõttu otsustasime anda ka selle aasta Bocuse d’Ori Euroopa finaali korraldamise õiguse Eestile, ”selgitas Suplisson.

Bocuse d’Ori Euroopa finaal toob Tallinna meisterkokad 20 riigist

Bocuse d’Or Europe toimub esimest korda Eestis Saku Suurhallis Tallinnas. Koroonaviirusest tingitud pandeemia tõttu lükatakse võistlus aga edasi 3. ja 4. septembrini. Bocuse d’Ori gastronoomiadirektori Florent Suplissioni sõnul ei muuda otsus pikas perspektiivis kuigi palju, sest kõigi kandidaatide jaoks on eesmärk saada pilet Bocuse d’Ori suurfinaalile, mis toimub 26. ja 27. jaanuaril Prantsusmaal Lyonis. “See ei olnud kerge otsus, kuid meeskondade, kokkade, partnerite ja kõigi teiste võistlusega seotud inimeste tervis on siiski kõige olulisem,” selgitas Suplission. “Oleme mõtteis nendega ning loodame kõigiga septembris kohtuda. Saadame neile oma mõtted ja ootame kõiki septembris kohtuma.” Eesti on juba kümme aastat meie gastronoomia võrdkuju, Dimitri Demjanovi juhtimisel, kes on seejuures võistlusesse juba algusaegadest pühendunult panustanud, Bocuse d’Or võistlusest osa võtnud. Esmakordselt saab see väikeriik võõrustada Euroopa valikut. “See on Eesti võimalus siseneda rahvusvahelisele gastronoomia areenile,” ütles Demjanov. “Üritus toob Tallinna tuhandeid toiduhuvilisi, ajakirjanikke ja gastronoomia valdkonna tippspetsialiste. See annab Eesti kokkadele, toidutootjatele ja restoranidele võimaluse ennast esitleda.” Florent Suplissoni sõnul on Eesti olnud konkurentsivõimeline riik ja näidanud võrdlemisi lühikese aja jooksul, et siinsel köögil on suur potentsiaal. „Meil on hea meel anda Eestile võimalus rikastada maailma uute maitsete ja kokkadega. Seetõttu otsustasime anda ka selle aasta Bocuse d’Ori Euroopa finaali korraldamise õiguse Eestile, ”selgitas Suplisson.